C-Sovvene-logga.JPG

 

 

 

Välkommna Nyheter Sommarfiske Åkrokenfisket Baulan Vinterfiske Kajak sidan Motorsågskurser Bilder Om oss Kontakt - Hitta oss Stugorna Prislista 2017 Länkar DEUTSCH ENGLISH

Många små nyheter

090117

Vi kommer såklart hålla campen öppen för er till vårens och sommarens aktiviter och äventyr !!

Vi erbjuder numera oxå motorsåg och röjsågs kurser enl Säker skogs riktlinjer.

Läs mera under Motorsågskurser

Camp sovvene är ett SAPMI EXPERIENCE certifierat företag !!

Detta är naturligtvis ett stort lyft för Camp sovvene att kunna få gästen känna att det här är ett seriöst event och att för egen del känna att det vi gör är värdefullt.

Läs mer nedan om vilka kriterier som krävs :

Kvalitet, hållbarhet, säkerhet och trovärdighet är ledord för Sápmi Experience. Företag som erhållit Sápmi Experience har en helhetssyn på den livsmiljö som Sápmi utgör. De kan berätta om den och de är professionella på att ta hand om besökaren i denna livsmiljö. När man möter företag som har Sápmi Experience, då vet man att det är äkta samiska upplevelser med samiska värdar som erbjuds.

Samisk besöksnäring inom ramen för detta sigill ska ha sin utgångspunkt i det gemensamma samiska livsmiljöarvet. Samisk besöksnäring ska ske på ett långsiktigt hållbart sätt. Det innebär en kulturell och social förankring i det samiska samhället och den samiska värden är en förmedlare av samiska värderingar och levnadssätt. Turistföretagande som har Sápmi Experience strävar efter hållbarhet socialt, kulturellt, ekologiskt och företagsekonomiskt. Det innebär bland annat ett turistföretagande som respekterar samkulturens integritet och motarbetar att den används för turistisk objektifiering.

Vill ni läsa om vilka flera samiska företag som blivit certifierade ?

www.visitsapmi.com

 

Copyright | Hemsida med Sitoo